logo

Intervisiegroep

De intervisiegroep van Reikicentrum Zijn is in 2011 ontstaan uit deelnemers van de Reikipraktijktraining Raken en Aanraken. De groep bestaat uit mensen die een Reikipraktijk hebben of er één willen starten. Die vanuit nieuwe gezichtspunten willen kijken naar wat ze hierin tegenkomen, en van anderen willen leren.

Tijdens de intervisiebijeenkomsten wisselen de leden eerst Reiki uit. Daarna legt iedereen een casus op tafel. De groep kiest één casus en stelt hier verdiepende en verhelderende vragen over, om vervolgens tot mogelijke oplossingen te komen. Elk lid van de groep neemt hiervan mee wat op hem of haar van toepassing is.

Praktisch

Wanneer: Vier vrijdagochtenden per jaar (eens per kwartaal), van 9.30 tot 12.30 uur. Met de intervisiegroep van Reikicentrum Zijn verbind je je steeds voor een periode van een jaar (januari - december).

Geplande data voor 2020:
20 maart
19 juni
18 september
27 november

Kosten: €15,- per bijeenkomst

Info:

Christina Spies is coördinator van de intervisiegroep.
Voor informatie over de groep kun je haar bellen (06 - 188 12 965) of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2369.JPG