logo

Kennis 2e Reikigraad opfrissen en verdiepen

Kennis 2e Reikigraad opfrissen en verdiepen

van 9.30 - 18.00 uur, met Rebecca Bredenhof 

Wat wordt er 'opgefrist'?

  • de drie 2e graads Reikisymbolen inclusief de bijbehorende teksten; zowel het tekenen als de uitleg van de betekenis, de energetische kracht.
  • gebruik van de symbolen bij fysieke- en afstandsbehandelingen.
  • de mogelijkheden: afstandsbehandelingen naar personen en het behandelen van persoonlijke situaties uit heden en verleden (mogelijk toekomst).
  • de ethische verantwoordelijkheid die je hebt door je 2e graads Reiki inwijding.

 Wat wordt er 'verdiept'?

  • voorbeelden van 2e graads 'dieptewerk'.

Bij je inwijding in de tweede Reikigraad heb je een prachtig stuk 'gereedschap' in handen gekregen. Je kunt werkelijk een diepe verbinding aangaan met de drie symbolen als je ze (liefst dagelijks) met toewijding gebruikt. Je kunt ze inzetten om je te bevrijden van angsten, om relaties te herstellen of je er uit te bevrijden, te ontdekken waar je passie ligt of het aanvaarden van je levenslot. Om maar eens een paar zaken te noemen.

Zelf voel ik een diepe verbinding met deze drie symbolen en ik heb ze tot op heden gebruikt om mezelf te leren kennen en te leren wat nodeloos en nutteloos is om energie aan te verliezen. Voor mij is tweede graads Reikiwerk 'ons bevrijden uit die zelf gecreëerde gevangenis, die we leven noemen'.

Voor wie?

Voor iedereen die is ingewijd in de 2e Reikigraad en:

  • het heerlijk vind een dag bezig te zijn met de symbolen en hun betekenis.
  • niet of nauwelijks (meer) met de symbolen werkt, twijfelt over de symbolen, niet alle symbolen gebruikt, het gevoel heeft niet alles meer te weten, enz.
  • een start wil maken met het ontvangen van diepere kennis over de kracht van de symbolen. En later eventueel de Mysterieschool of de Reiki Symbolen workshop wil volgen.

Data:
vrijdag 20 oktober 2023

Investering: € 95,- , zelf lunch meenemen.
Je kunt het bedrag overmaken naar NL62 ABNA 088 533 21 21, tnv. H.R. Bredenhof, ovv 'opfris R2'

Aanmelden: Stuur ook een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en het banknummer waarmee je betaalt.

DSCN2288.JPG