logo

Reiki Inspiratiedag - 2e graad

voor 2e graads Reikistudenten en Reikimasters

Bij je inwijding in de tweede Reikigraad heb je een prachtig stuk 'gereedschap' in handen gekregen. En ik hoop dat je op weg bent om werkelijk een diepe verbinding aan te gaan met de drie symbolen door ze (liefst dagelijks) met toewijding te gebruiken. Je kunt ze namelijk werkelijk voor van alles inzetten: om je te bevrijden van angsten, om relaties te herstellen of je er uit te bevrijden, om te ontdekken waar je passie ligt of het aanvaarden van je levenslot. Om maar eens een paar zaken te noemen. In mijn werk met Phyllis over deze graad zei ze in de laatste jaren van haar leven, dat de 2e Reikgraad ons kan helpen om ons voor te bereiden op de aanstormende toekomst. Ja, ze was een visionair :)

Zelf voel ik een diepe verbinding met deze drie symbolen en ik heb ze tot op heden gebruikt om mezelf te leren kennen en te leren wat nodeloos en nutteloos is om energie aan te verliezen. Voor mij blijft tweede graad Reikiwerk 'ons bevrijden uit die zelf gecreëerde gevangenis, die we leven noemen'.

Deze dag wil ik je inspireren om dieper te gaan in je tweede graad Reikibeoefening door o.a. je gebruik van de Reikisymbolen en de bijbehorende teksten te onderzoeken. Wat betekent elk symbool op zich voor je? Ben je jezelf altijd bewust van de betekenis van de heilige teksten als je de symbolen gebruikt? Geeft Reiki sturen ons de mogelijkheid om informatie te ontvangen? Wat is het verschil tussen het absolute en relatieve universum, en wat heeft dat met deze Reikigraad te maken? Waarom blijft het belangrijk om de fysieke behandeling naast de Reiki afstandsbehandeling te ontvangen? Wat is de ethiek van de tweede Reikigraad? Hoe creëer je met elkaar een helingcirkel? Natuurlijk gaan we deze dag ook (fysiek of op afstand) behandelen.

Graag ontvang ik vooraf eventuele vragen die je hebt over je beoefening met de 2e graad, zodat we daar als het past dieper op in kunnen gaan.

Voor wie?

Voor iedereen die ingewijd in de 2e Reikigraad en:
• het heerlijk vind een dag bezig te zijn met de symbolen en hun betekenis.
• graag een start wil maken met het ontvangen van diepere kennis over de kracht van de symbolen.

Het is fijn als je van te voren aangeeft of je nauwelijks (meer) met de symbolen werkt, twijfelt over de symbolen, niet alle symbolen gebruikt, het gevoel hebt niet alles meer te weten. Dan kan ik daar tijd voor inruimen, vaak ook leerzaam voor de toegewijde student.

Data: zaterdag 28 september 2024
Tijden: van 9.30 - 17.30 uur
Investering: € 95,- (zelf lunch meenemen)
Minimaal aantal deelnemers: 5
Aanmelden: via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bedrag kun je overmaken naar NL62 ABNA 088 533 21 21, tnv R. Bredenhof, ovv 'Reiki Inspiratie 2e graad'.

DSCN2351.JPG