logo

Mysterieschool van Zijn

vanaf 2e Reikigraad

In september 2014 begon ik met een enthousiaste groep 2e graads Reikistudenten aan een nieuw Reiki avontuur, de Mysterieschool van Zijn. Doel is het mysterie van de overdracht van informatie bij afstandsbehandelingen met de symbolen van de tweede Reikigraad te onderzoeken, te doorgronden. In de afgelopen jaren hebben we met zeer inspirerende thema’s gewerkt. De kracht van toewijding bij de deelnemers heeft allen dieper in de kennis en het gebruik van de symbolen van de tweede Reikigraad gebracht, dan voor mogelijk werd gehouden. Na een korte rustpauze is het tijd de deur van de Mysterieschool van Zijn weer te openen, die meestal vanuit de studenten zelf komen. 

De kracht van een Reiki groep
In diverse groepen in ons Reikicentrum ervaar ik de kracht van samenkomen voor een gezamenlijke spirituele beoefening. In het groepswerk met de workshops HFT & Geld (link) en HFT & Relaties (link) ben ik echter regelmatig verbijsterd over het enorme potentieel dat voelbaar en zichtbaar wordt in het werk met Reiki afstandsbehandelingen, waarbij elk groepslid genoemd wordt.

Dat laatste heeft me op het idee gebracht om een
Groeps 4-daagse op afstand te organiseren. Een eenvoudig programma van vier dagen op rij samenkomen (dit keer via Zoom), om vanaf je eigen plek vier keer de hele groep een totale afstandsbehandeling, op de manier zoals je een fysieke Reikibehandeling doet. Voor dit nieuwe avontuur ben ik weer op zoek naar avonturiers, nieuwsgierigen, toegewijde studenten en collega’s. Mensen die ooit de 2e Reikigraad hebben ontvangen. Doe je (weer) mee?

Weer een prachtige kans om je relatie met Reiki en je beoefening te verdiepen!

Om ook enige tijd voor het delen van ervaringen te hebben verwacht dat elke sessie maximaal 2 uur zal duren. Ik ben enorm benieuwd naar de intensiteit van deze 4-daagse en naar onze ervaring. Doe je mee?  Hieronder vind je de informatie die je nodig hebt, en ook de Zoomlink.  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via 06 1218 1950.  
 
Data en tijden:
donderdag 9 en vrijdag 10 februari van 20.00 - uiterlijk 22.00 uur, plus zaterdag 11 en zondag 12 februari van 10.00 - uiterlijk 12.00 uur

Waarde eren: De Mysterieschool van Zijn is opgezet met het idee zoveel mogelijk Reikistudenten de gelegenheid geven om mee te doen. Ik vraag hiervoor dan ook geen vaste bedragen, maar laat het aan de student over wat meedoen hem of haar waard is en welk bedrag gegeven kan en wil worden.

Aanmelding en investering:
Je investering voor deze Reiki 4-daagse is dus een bedrag naar eigen keuze. Nadat je jezelf hebt aangemeld via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of je naam op de lijst hebt gezet die in het Reikicentrum ligt, mag je dit bedrag overmaken naar NL62ABNA 0885 3321 21, tnv H.R. Bredenhof, ovv Mysterieschool.  

DSCN2369.JPG