logo

Kernteam Vrienden van Zijn

Het Kernteam Vrienden van Zijn is in april 2015 gestart op aangeving van Reikimasters Anne Boerrigter en Annemarie Karsten. Dit team ondersteunt Rebecca bij haar werk voor Reikicentrum Zijn en is ook verantwoordelijk voor eventuele vervanging als zij afwezig is. De ervaring leert dat hiermee het energetisch veld van het Reikicentrum, en dus van Reiki, wordt versterkt. Naast Rebecca bestaat het Kernteam Vrienden van Zijn op dit moment uit:

 

Annemarie

Annemarie Karsten: "Reikicentrum Zijn is voor mij een heel belangrijke plek. Ik merk dat dit centrum en de verbinding met Rebecca en de medestudenten voor mij een continue voedingsbron vormen om te helen, te leren en van hieruit me anders met mijn werk, relaties en familie te verbinden. Deze unieke plek wordt gedragen door Rebecca en ik ben dankbaar dat ik mijn steentje mag bijdragen aan de heling die deze plek te bieden heeft voor velen. Op dit moment ervaar ik de vreugde van groeiende innerlijke vrede, vrede met elkaar in de samenwerking en werken aan een vrediger wereld. Het vrijwilligerswerk geeft me veel inzichten en praktische vaardigheden om in verbinding met anderen nieuwe stappen te zetten naar inspiratie, heling van mezelf en mijn omgeving."

 

Ella2

Ella Fondse: "Het Reikicentrum is een belangrijke plek voor mij en vanuit het kernteam heb ik de coördinatie op me genomen van de Energiegroep: een groep die het Reikicentrum Zijn energetisch ondersteunt door er regelmatig Reiki naar te sturen, wat energie geeft aan de activiteiten die in het Reikicentrum plaatsvinden en aan iedereen die daarmee verbonden is. Ik vind het prettig om met medestudenten een verbintenis aan te gaan, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren."  

 

Lilian 2

Lilian van der Zanden: "Het Reikicentrum is voor mij een anker, een tweede thuis, een veilig baken en onmisbaar als plek om te (ont-)moeten en te delen. Ik ben dankbaar dat ik vanuit het kernteam een concrete bijdrage mag leveren aan het versterken van het energetisch veld van het Reikicentrum. Met het team in alle openheid en respect met elkaar dingen te bedenken, te bespreken en te voelen wat we ervan vinden, geeft mij energie. Het laat me zien dat Reiki een ongelofelijk in beweging zettende energie is en dat we daardoor veel kunnen bereiken."

 

Jetske

Jetske Stortelder: "Reikicentrum Zijn is voor mij een belangrijke plek waar ik mezelf mag zijn, me kan  ontspannen, geïnspireerd raak en me verbonden voel met andere Reikibeoefenaars. Het is prachtig om  te zien hoe we door Reiki allemaal steeds weer een stukje verder kunnen groeien, ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Je vindt mij elke week in Reikicentrum Zijn op de wekelijkse Reikicyclus avond en regelmatig bij andere activiteiten. Ik maak ook deel uit van de Energiegroep waarbij we als groep energetisch het Reikicentrum ondersteunen. In het Reikicentrum heb ik al zoveel moois mogen zien en ervaren. Reikicentrum Zijn is als een tweede thuis voor mij en toen er eind 2022 een plaats in het Kernteam Vrienden van Zijn vrijkwam voelde het direct of deze plaats voor mij bestemd was en heb ik aangeboden om deze in te vullen. Ik ben dankbaar dat ik kan bijdragen aan wat er zich nog in en door het Reikicentrum wil ontvouwen."

 

 

DSCN2014.JPG