logo

Kernteam Vrienden van Zijn

Het Kernteam Vrienden van Zijn is in april 2015 gestart op aangeving van Reikimasters Anne Boerrigter en Annemarie Karsten. Dit team ondersteunt Rebecca bij haar werk voor Reikicentrum Zijn en is ook verantwoordelijk voor eventuele vervanging als zij afwezig is. De ervaring leert dat hiermee het energetisch veld van het Reikicentrum, en dus van Reiki, wordt versterkt. Naast Rebecca bestaat het Kernteam Vrienden van Zijn op dit moment uit:

 

Annemarie

Annemarie Karsten: "Reikicentrum Zijn is voor mij een heel belangrijke plek. Ik merk dat dit centrum en de verbinding met Rebecca en de medestudenten voor mij een continue voedingsbron vormen om te helen, te leren en van hieruit me anders met mijn werk, relaties en familie te verbinden. Deze unieke plek wordt gedragen door Rebecca en ik ben dankbaar dat ik mijn steentje mag bijdragen aan de heling die deze plek te bieden heeft voor velen. Op dit moment ervaar ik de vreugde van groeiende innerlijke vrede, vrede met elkaar in de samenwerking en werken aan een vrediger wereld. Het vrijwilligerswerk geeft me veel inzichten en praktische vaardigheden om in verbinding met anderen nieuwe stappen te zetten naar inspiratie, heling van mezelf en mijn omgeving."

 

Ella2

Ella Fondse: "Het Reikicentrum is een belangrijke plek voor mij en vanuit het kernteam heb ik de coördinatie op me genomen van de Energiegroep: een groep die het Reikicentrum Zijn energetisch ondersteunt door er regelmatig Reiki naar te sturen, wat energie geeft aan de activiteiten die in het Reikicentrum plaatsvinden en aan iedereen die daarmee verbonden is. Ik vind het prettig om met medestudenten een verbintenis aan te gaan, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren."  

 

Lilian 2

Lilian van der Zanden: "Het Reikicentrum is voor mij een anker, een tweede thuis, een veilig baken en onmisbaar als plek om te (ont-)moeten en te delen. Ik ben dankbaar dat ik vanuit het kernteam een concrete bijdrage mag leveren aan het versterken van het energetisch veld van het Reikicentrum. Met het team in alle openheid en respect met elkaar dingen te bedenken, te bespreken en te voelen wat we ervan vinden, geeft mij energie. Het laat me zien dat Reiki een ongelofelijk in beweging zettende energie is en dat we daardoor veel kunnen bereiken."

 

Tabine2

Tabine Zoethout: "Op 4 maart 2008 stapte ik voor het eerst bij Rebecca binnen voor een Reikibehandeling. En vanaf dat moment is mijn leven totaal op zijn kop gekeerd en 180 graden gedraaid. Lichamelijk en geestelijk ben ik zo geheeld, niet in woorden uit te drukken. Toen ik nog in Den Haag woonde was Reikicentrum Zijn echt mijn tweede thuis. Nu ik verder weg woon, kom ik er nog graag en blijf vooral graag betrokken bij het Reikicentrum. Dat doe ik door lid te zijn van de Energiegroep en de Supportgroep. En toen Rebecca mij vroeg om secretaresse van het Kernteam te worden, kon ik alleen maar JA zeggen, het betekent dat ik nog meer betrokken kan blijven bij Zijn. Daarnaast werk ik mee aan de redactie en de vormgeving van de nieuwsbrief en werk ik aan het onderhoud van de website. Beide ervaar ik als erg fijne extra verbindingen met Zijn."

 

 

DSCN2275.JPG