logo

Filmmiddag of - avond

In Utero – where it all begins 

 

Documentaire over waar wij allemaal beginnen, in de baarmoeder! 

in de baarmoeder

Inhoud film:
De ontwikkeling van het vermogen om lief te hebben begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving. In de baarmoeder beleeft de foetus dezelfde emoties als de moeder, het beleeft het geluk en de problemen van de ouders mee.


Welk effect hebben deze ervaringen op je latere leven? Hoe beïnvloedt ons verleden onze toekomst?
‘In Utero’ toont aan de hand van interviews, culturele mythes, populaire films en technologische trends aan, hoe belangrijk de periode in de baarmoeder is voor het verdere leven. Het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin hun moeders en vaders leven, wordt in deze film treffend weergegeven.
Wij nodigen je uit om met ons naar deze documentaire te kijken. Het is ook een uitnodiging om bewustwording te creëren over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van de mens en de maatschappij.


Na de film is er ruimte om samen onze indrukken van de film te delen.

Locatie Reikicentrum Zijn
Datum: 23 februari 2020
Tijd 14.00 - ± 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Toegangsprijs € 15,00 (incl. inleiding, nabespreking en koffie/thee)
Aanmelden Alexandra de Savornin Lohman, 06 - 3846 1549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2369.JPG