logo

In the present moment (Ned)

Workshop met Mel Hoffstead Flag_-_EN_-_50-32.jpg

 

Reiki brengt je vele geschenken en één daarvan is in het moment zijn. Je zult erachter komen dat het heden een wonderbaarlijk cadeau is. Het is een miraculeuze gift van vrede, tevredenheid, energie, opwinding en nog veel meer.

Tijdens deze workshop zullen we door middel van Reiki, dans, verhalen en begeleide visualisatie ervaren dat we leven en zullen we het gewaarzijn van dit moment waarderen. Dit prachtige, kostbare moment. Laten we het huidige moment koesteren, want dit is de plek waar we ons authentieke zelf kunnen ervaren. Accepteer het en geniet ervan!

Ik kijk ernaar uit om samen te zijn in de magie van het huidige moment.

 

Mel

Mel Hoffstead, Reikimaster 

Locatie: Reikicentrum Zijn
Datum: zondag 9 oktober 2022
Tijd: 10.00-17.30 uur (koffie/thee vanaf 9.30)
Investering: €125,- (ENG-NL vertaling beschikbaar)
Lunch: Wij zorgen voor soep, neem jij iets mee om te delen?
Info & aanmelden: organisator Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mel Hoffstead is 32 jaar Reikimaster, met een achtergrond als docent, maatschappelijk werker en dramatherapeut. Ze geeft workshops in de UK en internationaal, waar ze Reiki en Creativiteit combineert met een passie om mensen te helpen hun creatieve schatkist te openen. 

DSCN2208.JPG