logo

Energiegroep van ZIJN

De Energiegroep van Zijn is een groep van tweedegraads Reikistudenten en Reikimasters die het Reikicentrum Zijn energetisch ondersteunen door er regelmatig Reiki naar te sturen. Dit geeft energie aan de activiteiten die in het Reikicentrum plaatsvinden en aan iedereen die daarmee verbonden is.

De Energiegroep van Zijn bestaat op dit moment uit ongeveer 8 personen. Naast het regelmatig Reiki sturen komen we elke maand 1x online bij elkaar om met elkaar te delen wat we hebben ervaren. Elk half jaar plannen we een fysieke bijeenkomst in het Reikicentrum. Rondom onze halfjaarlijkse bijeenkomst, sturen we 21 dagen achter elkaar Reiki naar een thema met betrekking tot het Reikicentrum. Dit is vaak goed merkbaar in wat er zich allemaal afspeelt in het Reikicentrum gedurende deze 21 dagen. Reikimaster Rebecca Bredenhof: "Het Reikicentrum Zijn wordt als het ware omhuld en doordrenkt door een warme laag van zorg en aandacht".

Ben jij een tweedegraads Reikistudent of Reikimaster en voel jij je ook geroepen om het Reikicentrum Zijn energetisch te ondersteunen en deel uit te maken van onze groep? Graag! Je bent van harte welkom. Stuur daarvoor een mailtje naar de coördinator van onze Energiegroep, Ella Fondse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als je vragen hebt of twijfelt of dit wat voor jou is, kan zij je verder op weg helpen. Je kunt met je vragen of twijfels ook bij Rebecca Bredenhof terecht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 181 950.

DSCN2288.JPG