logo

Coaching

Vanuit mijn ruime levenservaring begeleid ik sinds 1994 mensen bij hun persoonlijke groei- en helingsprocessen. Ik vind het heerlijk mensen in contact te brengen met hun kracht en bewust te maken van hun talenten. Regelmatig hoor ik dat het mijn kracht is ‘helder te zijn’ en ‘in de rups de vlinder te zien’.

Een helend gesprek

Soms heb je alleen maar iemand nodig die naar je luistert, die je helpt licht in het duister te brengen. Iemand die begrijpt dat het soms erg veel is en je zo nodig ook een spiegel voor kan houden. Die je steunt, maar niet laat leunen. Een mooi proces waarin de cliënt vaak zelf de antwoorden vindt. Een helend gesprek is meestal eenmalig.

Coaching (in the spirit of Reiki)

Een andere keer wil je dieper gaan en een coaching traject volgen om duidelijk te krijgen welke stappen je kan zetten voor een vervuld leven en open te staan voor alles wat mogelijk is. Mijn werkwijze hierbij is de wijsheid van vijf spirituele leefregels betrekken op je eigen situatie, energetisch ondersteunt door Reiki. Na een intake gesprek spreken we het aantal sessies af.

Reikivisie

Tweede graads Reikistudenten kunnen de Reikisymbolen gebruiken om op een simpele, maar intensieve, wijze inzicht te krijgen in zichzelf en situaties. Soms is het moeilijk een start te maken of vervolgstappen te nemen. Want waar ga je beginnen en hoe ga je door? Bij de begeleiding van enkele Reikistudenten is een aantal jaren geleden deze succesvolle vorm van coaching ontstaan. Ik noem het Reikivisie! Na een intake gesprek, volgen een aantal (afhankelijk van de vraag) drie-wekelijkse sessies. Tijdens de duur van dit traject is het van belang dat je dagelijks Reiki beoefent.

Duur Helend gesprek en Coaching: 1,5 tot 2 uur per sessie / Duur Reikivisie: 1 tot 1,5 uur per sessie.
Prijs: € 75,- per uur
Afspraken of informatie alleen telefonisch, 070-3677964 / 06-12181950
Geen gehoor? Mogelijk ben ik in de praktijk aan het werk; maar spreek de voicemail in dan bel ik je z.s.m. terug.

berg Kurama-tempel usui.JPG