logo

Healing Your Family Tree with Reiki (Ned)

Een diep helend proces met Rebecca BredenhofFlag_-_ES_-_50-32.pngFlag - EN - 50-32Flag - RU - 50-32

Ieder mens draagt de erfenis van voorgaande generaties op alle niveaus mee. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen, spirituele en maatschappelijke overtuigingen verblijven in onze celstructuur. In elke generatie blijft er wel iets onverwerkt of onbewust dat generatie op generatie wordt doorgegeven, totdat een familielid zich realiseert dat hier diepgaand helend werk nodig is. In dit proces, betekent heling niet het elimineren van het gewonde verleden, maar het onderzoeken van de samenhang van de verwondingen en het begrijpen van de geschenken die inherent zijn aan heling.

Kom tot diepgaande erkenning van jezelf en je wortels

In het HFT-proces maakt de verzoenende kracht van Reiki het mogelijk om op een geheel nieuwe manier naar je familiegeschiedenis te kijken, een relatie mee aan te gaan. Pas als verzoening met familiepatronen die je energiesysteem belasten plaatsvind, kan de kracht van je voorouders naar voren komen en je leven verrijken.

In dit proces is de afstandsbehandeling van de tweede Reikigraad het heilige 'gereedschap' en vindt heling plaats door het overbruggen van tijd en ruimte. Wonderlijke dromen, plotselinge herinneringen, gesprekken met familieleden die je nooit voor mogelijk had gehouden of een duidelijke verandering in levenshouding, zijn mogelijke resultaten waardoor het verborgen verleden zichtbaar wordt.

Healing Your Family Tree with Reiki® is geen therapie, maar een diepgaand persoonlijk proces waarbij levens- en familieverhalen een belangrijke rol spelen. Mogelijk is het ook een nieuwe verdieping in je Reikibeoefening.

Deelnemen aan een HFT-klas, is een kans om deel uit te maken van het groeiende aantal mensen die ervaren dat ze met hun Reikibeoefening een onzichtbare, innerlijke beweging naar heelheid in familie, samenleving en mensheid kunnen brengen. Je zal namelijk gaan ervaren dat het HFT-proces niet alleen een persoonlijk helingsproces is, maar dat het veel verder reikt.

In het eerste weekend van Healing Your Family Tree with Reiki® leer je hoe je het HFT- proces kan inzetten voor je persoonlijke heling. Daarna werk je zes weken dagelijks op afstand met een van de groepsleden en ontvang je persoonlijke begeleiding van Rebecca. Als afronding komen we weer een weekend bijeen en ontvang je ook tips voor de toekomst.

 berg kuramakl
Elk atoom dat deel uitmaakt van mij,
maakt evengoed deel uit van jou!

 

Lees ook:

Rebecca's verhaal

Artikel in Paravisie

Praktische info, locatie Den Haag
Data:
Vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2024 plus vrijdag 26 t/m 28 april 2024

Tijden: vrijdagen van 16.00 – 18.30 uur, zaterdagen van 9.30 - ± 18.00 uur en zondagen van 9.30 - ± 19.00 uur
Investering:
€ 950,-, (twee weekenden plus zes weken persoonlijke begeleiding)
Informatie:
Rebecca Bredenhof, 06-12181950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden:
via formulier
Organisator:
Anne Boerrigter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Taal: NED-ENG 

Locatie: LAKE HOUSE KENT, Maidstone Road, Hothfield, Ashford, Kent TN26 1AR, United Kingdom
18 - 20 juli 2024 op locatie plus 30 augustus - 1 sepbember via Zoom

For information: Anjali Diwan, + 44 7852187121 or Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Camp Kawartha Environmental Centre in Peterborough, Ontario, Canada
13-15 september 2024 op locatie, plus 25-27 oktober 2024  via Zoom

Voor informatie: organisator Donna McCallum Harris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rebecca Bredenhof is sinds 1996 Reikimaster in Usui Shiki Ryoho. In 2007 begon ze vol verwachting aan diepgaande heling van haar stamboom via het door Marta Getty ontwikkelde Healing your Family Tree with Reiki. Enthousiast over het resultaat besloot ze zelf les te gaan geven in dit prachtige proces. Marta Getty bereidde haar voor op dit werk gedurende een periode van vijf jaar. Sinds begin 2013 is Rebecca de eerste en enige getrainde en gecertificeerde teacher Healing your Family Tree with Reiki (HFT). Enige dagen voordat Marta Getty op 6 mei 2020 overleed, droeg zij het gehele HFT werk over aan Rebecca, inclusief de trademarks. 

DSCN2288.JPG