logo

Wereldvrede-meditatie

Wereldvrede-meditatie

Donderdag 31 december 2020
meditatie van 13.00 – 14.00 uur
via Zoom - onberkt aantal deelnemers
Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag

Samen zingen, mediteren, het licht ontsteken met onze persoonlijke intentie voor 2021.

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren World Healing Day gevierd. Overal ter wereld komen dan op hetzelfde tijdstip mensen in groepen bij elkaar en mediteren, bidden, chanten of sturen Reiki, voor heling van alles wat leeft.

Dit jaar kan je zowel fysiek als online meedoe; Netty Hakkaart, Anja van Brenk en Christina Spies begeleiden samen het programma.

We nodigen je uit om deze dag met ons samen te Zijn en ons te verbinden met de energie van duizenden mensen die zich openen voor de vrede in ieders hart. Na afloop is er nog een kort gezellig samenzijn. Het is al jaren traditie dat sommige mensen vrijwillig cake, appeltaart of oliebollen bakken. Zo vieren we vast oudjaar, na afloop van de meditatie! Ook dit jaar staan we hier weer voor open, maar doe het alsjeblieft alleen als je het leuk vindt! 

Laat ons even weten of je komt en met hoeveel mensen, zodat we ongeveer het aantal deelnemers weten. We zien je graag op 31 december a.s.

Aanmelden: Christina Spies, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie

Deelname is geheel vrijblijvend voor iedereen. Voor wie toch een bijdrage wil geven voor de onkosten staat onze spaarpot klaar om in dankbaarheid een donatie voor het Reikicentrum te ontvangen 

DSCN2307.JPG