logo

Wereldvrede-meditatie

Wereldvrede-meditatie

dinsdag 31 december 2019
meditatie van 13.00 – 14.00 uur
inloop vanaf 12.30 uur
in Reikicentrum Zijn
Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag

Samen zingen, mediteren, het licht ontsteken met onze persoonlijke intentie voor 2020.

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren World Healing Day gevierd. Overal ter wereld komen dan op hetzelfde tijdstip mensen in groepen bij elkaar en mediteren, bidden, chanten of sturen Reiki, voor heling van alles wat leeft.

Ook dit jaar doen we weer mee; Annemarie heeft de fakkel doorgegeven aan Anja en Christina, die samen met Netty het programma begeleiden. Zo mooi om te zien waar het potentieel in Zijn toe uitnodigt.

We nodigen je uit om deze dag met ons samen te Zijn en ons te verbinden met de energie van duizenden mensen die zich openen voor de vrede in ieders hart. Neem gerust familie, vrienden, buren en collega's mee; dit jaar zijn vooral ook kinderen welkom.

Na afloop is er nog een kort gezellig samenzijn. Het is al jaren traditie dat sommige mensen vrijwillig cake, appeltaart of oliebollen bakken. Zo vieren we vast oudjaar, na afloop van de meditatie! Ook dit jaar staan we hier weer voor open, maar doe het alsjeblieft alleen als je het leuk vindt!

Laat ons even weten of je komt en met hoeveel mensen, zodat we ongeveer het aantal deelnemers weten. We zien je graag op 31 december a.s.

Aanmelden:
Netty Hakkaart 06-2843 7730, Christina Spies 06-1881 2965 of Anja van Brenk 06-5164 2903

Donatie

Deelname is geheel vrijblijvend voor iedereen. Voor wie toch een bijdrage wil geven voor de onkosten staat onze spraarpot klaar om in dankbaarheid een donatie voor het Reikicentrum te ontvangen J.

DSCN2356.JPG