logo

Wereldvrede-meditatie

Zondag 31 december 2023

Meditatie van 13.00 – 14.00 uur
Deelname is op locatie (Reikicentrum Zijn).

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren World Healing Day gevierd. Overal ter wereld komen dan op hetzelfde tijdstip mensen in groepen bij elkaar en mediteren, bidden, chanten of sturen Reiki, voor heling van alles wat leeft.

Dit jaar zal ik de Wereldvrede-meditatie weer begeleiden en net als vorig jaar vanuit de eenvoud en kracht van Reiki. Zoals altijd zullen we starten met het ontsteken van ons licht en een persoonlijke intentie voor 2024 uitspreken. Daarna gaan we ons in diepe stilte verbinden met de energie van duizenden mensen die zich openen voor de vrede in ieders hart.

Na afloop van dit uur is er nog een kort gezellig samenzijn. Het is al jaren traditie dat sommige mensen vrijwillig cake, appeltaart of oliebollen bakken. Zo vieren we vast oudjaar, na afloop van de meditatie! Ook dit jaar staan we hier weer voor open!

Je kunt je aanmelden bij Rebecca Bredenhof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot ziens op 31 december 2023.

Donatie
Deelname is geheel vrijblijvend voor iedereen. Voor wie toch een bijdrage wil geven voor de onkosten staat onze spaarpot klaar om in dankbaarheid een donatie voor het Reikicentrum te ontvangen.

 

DSCN2014.JPG