logo

Oefenen, ervaren, verbinden

Oefenen, oefenen, oefenen....

Na het ontvangen van een graad in Reiki kan je door regelmatig te oefenen werkelijk verbinding en begrip krijgen van deze allesomvattende energie. Niet alleen door jezelf te behandelen, maar ook door Reikibehandelingen uit te wisselen met andere Reikistudenten en Reikimasters. Hierdoor oefen je in het geven EN ontvangen van Reiki en leer je van elkaars ervaringen. Als je na je inwijding in de 1e Reikigraad wilt gaan ontdekken of toewijding tot deze Reiki traditie op je pad ligt, ben je welkom bij een van de vele oefenmogelijkheden die ik begeleid en organiseer. Ook als je al langer Reiki beoefend of ingewijd bent in de tweede Reikigraad of mastergraad is samen uitwisselen een heerlijke ervaring. Ook als je al langer niets of weinig met Reiki hebt gedaan ben je welkom in de heerlijke energie van onze plek om je weer te verbinden met de Reiki energie.

Reiki cirkels

Elke laatste vrijdagavond van de maand begeleid ik een Reikicirkel. Een cirkel waar iedereen met een graad in Reiki welkom is om Reiki uit te wisselen, ervaringen te delen en vragen over de beoefening te stellen. Een cirkel waarvan het aantal deelnemers wisselend mag zijn; je kan je dus per avond aanmelden. Het maakt niet uit of je nu kort of lang Reiki beoefent, wel of niet je zelfbehandeling doet, wel of niet anderen behandeld. Deze maandelijkse avonden zijn een mogelijkheid om je (opnieuw) te verbinden met je Reikibeoefening, met andere Reikistudenten, en met de helende kracht van Reiki. Geniet van een heerlijke ontspannen avond om je weekend te beginnen.

Laatste datum in 2023

29 december

Voorlopige dagen voor 2024

Vrijdagen 26 januari - 23 februari - 22 maart - 26 april - 31 mei - 28 juni
Vrijdagen 26 juli – 30 augustus – 27 september – 25 oktober – 29 november en 27 december

Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Bijdrage: € 15,- per avond.

Het is fijn als je dit bedrag contant en gepast meeneemt. Graag vooraf aanmelden bij Rebecca via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 1218 1950. Je bent welkom vanaf een kwartier voor aanvang.

berg kurama.JPG
Als de ingewijde
een toegewijde wordt,
is Reiki werkelijk
‘een cadeau voor jezelf’!
Rebecca Bredenhof