logo

Ons potentieel en ons lichaam

online workshop met Laurence Fontaine Flag - EN - 50-32

 

Elk nadeel heeft een voordeel! In verband met de wereldwijde onrust over het coronavirus COVID-19 kan Laurence Fontaine helaas niet naar Nederland komen. In overleg met Laurence en de andere organisatoren, hebben we de geplande workshop verschoven naar 18 april 2021. Eerder is echt niet mogelijk.

De vele technische mogelijkheden van deze tijd stellen ons echter wel in de gelegenheid om jullie een alternatief aan te bieden. Want Laurence stroomt over van ideeën over Ons Potentieel & ons lichaam, zeker nu ons lichaam zo uitgedaagd wordt om gezond te blijven. Want zijn we ons wel voldoende bewust van het potentieel van ons zelfgenezend vermogen en wat we zelf kunnen doen om dat te stimuleren?

In een ongeveer 2 uur durende Zoom meeting op zondag 29 maart a.s. biedt Laurence Fontaine je een workshop aan met de focus op:
Hoe kunnen we omgaan met het Corona virus? En hoe kan ademwerk je ondersteunen in deze uitdagende situatie?

Voor wie? voor iedere geïnteresseerde (met of zonder Reiki)

foto Laurence 2

Laurence Fontaine (Mexico) is psychotherapeut, somatisch(lichaamswerk) en systemisch therapeut, en 20 jaar Reikimaster. 

 

Datum: 29 maart 2020
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Investering: € 35,-
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bedrag overmaken naar NL71 INGB 0004 2610 19, t.n.v. Reikicentrum Zijn, o.v.v. 'Ons potentieel – online 29mrt20'
Voertaal: Engels, vertaling is helaas niet of nauwelijks mogelijk.

Zodra je aanmelding en betaling binnen is, mail ik je zo snel als mogelijk een link waarmee je zondag 29 maart kan inloggen.

 

DSCN2356.JPG