logo

Reiki groeps-4-daagse

Een krachtige Reiki-ervaring is het ontvangen van een 4-dagen behandeling; iets wat ik regelmatig doe met collega's en studenten. Vele Reiki-beoefenaars kennen echter de kracht van een volledige Reiki-behandeling ontvangen van een ander niet; dus ook niet van een meerdaagse. En ik kan je vertellen dat dit een groot gemis is! Uiteraard kun je hiervoor een afspraak maken in de Reiki praktijk of met een van je medestudenten. Omdat het echter ook een hele ervaring is om een 4-daagse te geven, creëer ik samen met collega's een paar keer per jaar de mogelijkheid om een 4-dagen behandeling in een groep uit te wisselen. Gewoon in vier dagdelen van (ruim) drie uur. Tijdens deze dagen geef en ontvang je een totale Reiki-behandeling in stilte, en deel je elke dag met dezelfde mensen de behandeltafel. Na afloop van het behandelen is er een deelronde. 

Geschenken van deze groepssessies zijn:

* je hebt de mogelijkheid een volledige 4-daagse behandeling te ontvangen EN te geven.
* de energie wordt krachtiger ervaren in een groep.
* de energie wordt krachtiger ervaren als er synchroon behandeld wordt; gaan we doen!
* het wordt voor je georganiseerd en het kostenplaatje is aantrekkelijk.

Ook dit keer bied ik de mogelijkheid om het jaar te beginnen met een krachtige Reiki-ervaring, de traditionele 4-daagse Reiki-behandeling. Een heerlijke en gezonde start van het jaar!

Data: donderdag 5 t/m zondag 8 januari 2023

Tijden: donderdag en vrijdag van 19.30 – 22.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 - 13.00 uur..

Investering: € 100,- / € 80,- voor wie in 2022 een of meerdere Behandelcyclussen heeft bijgewoond.
Registreren: maak het bedrag over naar NL62 ABNA 088 5332 121 tnv H.R. Bredenhof ovv '4-dg / jan23' en je naam.
Stuur ook een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , om je aan te melden.

 

DSCN2208.JPG