logo

A weekend of Reiki Stories

from Marta Getty’s Living Library

story-telling

Saturday 18 till Sunday November 19th, 2017
The Hague, the Netherlands

I invite you to join this ‘storytelling circle’ create by Reiki Master and storyteller Marta Getty
and to prepare yourself for a wondrous weekend of sharing stories that flow from her remarkable memory.

Marta has lived Reiki since 1980, from North America to Europe and Australia. The authentic tales that Marta weaves bring you into her life so artfully that you will feel like you were there beside her. It will be an intimate weekend of telling and sharing stories, and of course we share Reiki.
Marta:…... ‘Storytelling is an important part of the practice of students and masters. There are so many questions and so few answers at times. In this weekend I will listen also to your Reiki story and share about the value of your Reiki story, for yourself and the world around us’.

Times: 10am till around 18pm
Costs: 250 euro, bring your own lunch, we take care for coffee, tea and soup
Organizer: Rebecca Bredenhof, +31 7 3677 964 /+31 6 12181950

Registration: send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and pay the amount to:
NL 71 INGB 0004 2610 19 att. Reikicentrum ZIJN, The Hague. Subject ‘Marta-Nov2017’. Add your name when the name of the bank account is not your own.

Flag - NL - 50-32

Een weekend Reiki verhalen

uit Marta Getty’s Levens bibliotheek

story-telling

Zaterdag 18 t/m Zondag 19 november 2017

Een weekend waarin Reikimaster en verhalenverteller Marta Getty
een ‘storytelling circle’ creëert waarin we niet alleen kunnen luisteren naar de
verhalen die uit haar opmerkelijke geheugen stromen en Reiki gaan delen,
maar waar ook ruimte zal zijn voor jouw Reikiverhaal.

Marta leeft Reiki sinds 1980, en heeft de beoefening gebracht naar Noord-Amerika, Europa en Australië. De authenticiteit van de verhalen die Marta als het ware ‘weeft’, geven je het gevoel dat je naast haar stond, er bij was. Het zal een intiem weekend zijn van verhalen vertellen en verhalen delen.

Marta: …... ‘naast het vertellen van mijn verhalen, wil ik dit weekend ook mijn ervaring delen over de waarde van het verhalen vertellen. Dit is zeker van belang voor Reikistudenten en Reikimasters. Er komen zoveel vragen tot ons, en soms hebben we zo weinig antwoorden. Ik deel graag met je wat het vertellen van jouw Reiki verhaal kan toevoegen aan jezelf en de wereld om je heen’.

Tijden: 10.00 - ± 18.00 uur
Investering: € 250,--, breng je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de soep.
Organisator: Rebecca Bredenhof , +31 (0)70 3677964 of +31 (0)6 1218 1950

Aanmelden: per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en door het bedrag over te maken naar
NL71 INGB 0004 2610 19, ten name van Reikicentrum Zijn, onder vermelding van Marta-nov2017

Flag - EN - 50-32

Lezing: leven zonder afval

Lezing: leven zonder afval
Emily-Jane Lowe leeft met haar gezin zonder afval (en vertelt ons daar alles over)
Donderdagavond 13 oktober, 20.00 - 21.30 uur, Reikicentrum Zijn

Baal jij ook van de grote hoeveelheid plastic verpakkingen die in ons huidige leven ‘normaal’ zijn geworden? Wil je graag minder afval produceren en jouw bijdrage leveren aan minder plastic soup? Of droom je wellicht zelfs van een leven zónder afval? Dan hebben we goed nieuws: Emily-Jane Lowe, bekend van haar leven zonder afval, komt op donderdagavond 13 oktober 2016 naar Reikicentrum Zijn in Den Haag.

leven zonder afvalEmily-Jane vertelt tijdens haar interactieve lezing hoe zij – als moeder van een gezin met drie jonge kinderen – leeft zonder afval. Wat je kunt verwachten: Emily-Jane’s persoonlijke en motiverende verhaal, tips en trucs om je afvalberg kleiner te maken en daarmee een beter gevoel te krijgen over je leven, en de mogelijkheid om vragen te stellen en met alle aanwezigen te sparren. Kortom: voor Reikibeoefenaars een inspirerende avond met volop handvatten kan geven om het Reikiprincipe Show gratitude to every living thing een concrete, nieuwe dimensie te geven J. Maar uiteraard zijn ook niet-Reikibeoefenaars op deze avond meer dan welkom!

Over Emily-Jane Lowe Emily-Jane Lowe

Emily-Jane Lowe woont met haar echtgenoot en drie kinderen van 8, 6 en 3 jaar in Baarn. Sinds de zomer van 2013 zijn zij overgestapt op een andere levensstijl: leven zonder afval. Emily-Jane: ‘In het begin was het best een uitdaging om als gezin geen afval te produceren, omdat tegenwoordig bijna alles verpakt zit in plastic, maar na een paar weken lukte het verbazingwekkend makkelijk om bijna geen afval te maken. Helaas is niet alles verkrijgbaar zonder verpakking maar ik doe mijn best om altijd alternatieven te zoeken.
Het geeft een enorm voldaan gevoel wanneer ik plastic-vrij boodschappen doe en de vuilnisbak maar niet vol komt. We kopen alleen maar pure producten en maken veel dingen zelf. Het is een fijne manier van leven en ik raad het iedereen aan om het zelf ook te proberen!’ Inmiddels geeft Emily-Jane lezingen, heeft ze een boek geschreven over leven zonder afval en vertelt ze haar verhaal in de media om zo veel mogelijk mensen te inspireren tot een bewuster omgaan met afval. Wil je alvast meer weten over Emily-Jane en haar leven zonder afval, kijk dan eens op haar blog.

Over de lezing

Wanneer | Donderdag 13 oktober 2016
Waar | Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag
Hoe laat | 20.00 - 21.30 uur (deur open vanaf 19.30 uur)
Wat kost het | € 15,-

Informatie & aanmelden | Bij Anne Boerrigter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 249 02 023

Deze poster mag geprint en opgehangen worden bij jou thuis, in een buurtsuper, natuurwinkel of een andere plek waar veel mensen komen en jij iets op mag hangen

Filmmiddag of - avond

In Utero – where it all begins 

 

Documentaire over waar wij allemaal beginnen, in de baarmoeder! 

in de baarmoeder

Inhoud film:
De ontwikkeling van het vermogen om lief te hebben begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving. In de baarmoeder beleeft de foetus dezelfde emoties als de moeder, het beleeft het geluk en de problemen van de ouders mee.


Welk effect hebben deze ervaringen op je latere leven? Hoe beïnvloedt ons verleden onze toekomst?
‘In Utero’ toont aan de hand van interviews, culturele mythes, populaire films en technologische trends aan, hoe belangrijk de periode in de baarmoeder is voor het verdere leven. Het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin hun moeders en vaders leven, wordt in deze film treffend weergegeven.
Wij nodigen je uit om met ons naar deze documentaire te kijken. Het is ook een uitnodiging om bewustwording te creëren over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van de mens en de maatschappij.


Na de film is er ruimte om samen onze indrukken van de film te delen.

Locatie Reikicentrum Zijn
Datum: 23 februari 2020
Tijd 14.00 - ± 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Toegangsprijs € 15,00 (incl. inleiding, nabespreking en koffie/thee)
Aanmelden Alexandra de Savornin Lohman, 06 - 3846 1549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspirerende gesprekken

Introductie webinar met als thema 'Wat is heling?'

 

Deze online bijeenkomst is een introductie op een serie Inspirerende gesprekken die Anne Boerrigter en ik gaan geven voor Reiki Home en waar we in oktober mee starten. Als Reikibeoefenaars gebruiken we regelmatig het woord heling, maar wat is dat eigenlijk? Tijdens de Insipirerende gesprekken gaan we deze vraag in een verdiepend samenzijn onderzoeken.

Wil je meer weten en de uitnodiging ontvangen, dan kun je je hier alvast aanmelden voor de nieuwsbrief van Reiki Home. Houd er rekening mee dat je jezelf alleen via de nieuwsbrief van Reiki Home kunt aanmelden.

 

Nieuwe data volgen

Ons potentieel en ons lichaam

online workshop met Laurence Fontaine Flag - EN - 50-32

 

Elk nadeel heeft een voordeel! In verband met de wereldwijde onrust over het coronavirus COVID-19 kan Laurence Fontaine helaas niet naar Nederland komen. In overleg met Laurence en de andere organisatoren, hebben we de geplande workshop verschoven naar 18 april 2021. Eerder is echt niet mogelijk.

De vele technische mogelijkheden van deze tijd stellen ons echter wel in de gelegenheid om jullie een alternatief aan te bieden. Want Laurence stroomt over van ideeën over Ons Potentieel & ons lichaam, zeker nu ons lichaam zo uitgedaagd wordt om gezond te blijven. Want zijn we ons wel voldoende bewust van het potentieel van ons zelfgenezend vermogen en wat we zelf kunnen doen om dat te stimuleren?

In een ongeveer 2 uur durende Zoom meeting op zondag 29 maart a.s. biedt Laurence Fontaine je een workshop aan met de focus op:
Hoe kunnen we omgaan met het Corona virus? En hoe kan ademwerk je ondersteunen in deze uitdagende situatie?

Voor wie? voor iedere geïnteresseerde (met of zonder Reiki)

foto Laurence 2

Laurence Fontaine (Mexico) is psychotherapeut, somatisch(lichaamswerk) en systemisch therapeut, en 20 jaar Reikimaster. 

 

Datum: 29 maart 2020
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Investering: € 35,-
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bedrag overmaken naar NL71 INGB 0004 2610 19, t.n.v. Reikicentrum Zijn, o.v.v. 'Ons potentieel – online 29mrt20'
Voertaal: Engels, vertaling is helaas niet of nauwelijks mogelijk.

Zodra je aanmelding en betaling binnen is, mail ik je zo snel als mogelijk een link waarmee je zondag 29 maart kan inloggen.

 

Stepping into your inner authority with Reiki (Eng)

Workshop with Mel Hoffstead Flag - NL - 50-32

 

Join us this weekend and begin to shine from the inside out! We all have our inner knowing. By contacting this 'silent whisper” we can harness our power and focus to connect to our life's purpose and manifest our deepest dreams. During this workshop, Reiki will be our pulse. Combining creativity, movement, rituals and music we find our way to embrace our inner authority.

 

Mel

Mel Hoffstead, Reiki Master

 

Location: Reikicentrum Zijn
Date: Saturday 30 and Sunday 31 May 2020
Tijd: Saturday 10am - 5pm and Sunday 10am - 4pm
Investment: 275 euros, includes vegetarian lunch - Early bird price 250 euros (booked before April 30th)
Registration: via registration form - More info: Organisor Mirjam Top-Termaat - +31 6 8142 9578 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
This workshop is in English

 

Stepping into your inner authority with Reiki (Ned)

Workshop met Mel HoffsteadFlag - EN - 50-32

 

Je wordt dit weekend uitgenodigd om van binnenuit te stralen! We hebben allemaal ons eigen innerlijke weten. Door contact te maken met deze “zachte fluistering” kunnen we onze kracht en focus gebruiken om ons te verbinden met ons levensdoel en onze diepste dromen te manifesteren. Tijdens deze workshop zal Reiki onze hartslag zijn. We combineren creativiteit, beweging, rituelen en muziek en vinden zo onze weg om onze eigen innerlijke authoriteit te omhelzen.

 

Mel

Mel Hoffstead, Reikimaster

 

Locatie: Reikicentrum Zijn
Datum: zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2020
Tijd: zaterdag 10.00 - 17.00 uur en zondag 10.00 - 16.00 uur
Investering: 275 euro, inclusief vegetarische lunch - Vroegboekprijs 250 euro (vóór 30 april)
Aanmelding: via inschrijfformulier - Meer info: Organisator Mirjam Top-Termaat +31 6 8142 9578 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voertaal Engels, NL vertaling mogelijk

 

 

Our potential and our body

online workshop with Laurence Fontaine Flag - NL - 50-32

 

Every disadvantage has an advantage! Unfortunately, Laurence Fontaine is unable to come to the Netherlands due to the worldwide unrest about the corona virus COVID-19. In consultation with Laurence and the other organizers, we have shifted the planned workshop to April 18, 2021. It is really not possible to do it sooner.

However, the many technical possibilities of today allow us to offer you an alternative. Because Laurence is overflowing with ideas about Our Potential & our body, especially now that our body is being challenged to stay healthy. Are we sufficiently aware of the potential of our self-healing ability and what we can do ourselves to stimulate that?

In an approximately 2-hour Zoom meeting on Sunday 29 March, Laurence Fontaine offers you a workshop with the focus on:
How can we deal with the Corona virus? And how can breathing support you in this challenging situation?

For whom? for anyone interested (with or without Reiki)

 

foto Laurence 2

Laurence Fontaine (Mexico) is a psychotherapist, somatic (body work) and systemic therapist, and 20 years of Reiki Master. 

 

Date: 29 March 2020
Time: 4 - 6 pm
Investment: € 35,-
Registration: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and transfer the amount to NL71 INGB 0004 2610 19, in the name of Reikicentrum Zijn, stating "Our potential - online 29mrt20"
Language: English, translation is hardly possible unfortunately.

As soon as your registration and payment is received, I will email you a link as soon as possible with which you can log in on Sunday 29 March.

 

 

Natuurlijk Voeden

cursus over voeding met Lilian van der Zanden

Lilian van der Zanden schrijft hierover:
Vitale mensen tonen veerkracht, zijn weerbaar en beschikken over voldoende energie om alles uit het leven te halen wat zij graag willen. Hoe je daar zelf met voeding regie op kunt pakken leer je in deze workshop. Je krijgt handvatten om de kwaliteit van voedsel te herkennen, volop praktische voedingstips en lekkere recepten.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • De pijlers vanuit de natuurlijke manier van voeden: verse, pure, eerlijke en biologische voeding.
  • Hoe zit het nou met brood, gluten, tarwe en spelt?
  • Samen lunchen met volop inspiratie om een snelle, gezonde en lekkere lunch te bereiden zonder pakjes en zakjes.
  • Hoe kan je een druk leven ondersteunen met voeding?
  • ‘Food-grabbelton’.

logo hoe gezond

Praktische informatie: 
Locatie:                     Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuijsstraat 150-152, Den Haag.
Datum:                     9 september 2018
Tijd:                          10.00 tot ± 16.30 uur, de deur is open vanaf 9.30 uur
Voor wie:                  Voor iedereen die een vitaal leven wil leiden.
Kosten:                     informatie volgt (inclusief koffie/thee, lekkers en lunch).
Info & aanmelden:   Lilian van der Zanden 06-57202017 of via haar website

 

DSCN2307.JPG