logo

A weekend of Reiki Stories

from Marta Getty’s Living Library

story-telling

Saturday 18 till Sunday November 19th, 2017
The Hague, the Netherlands

I invite you to join this ‘storytelling circle’ create by Reiki Master and storyteller Marta Getty
and to prepare yourself for a wondrous weekend of sharing stories that flow from her remarkable memory.

Marta has lived Reiki since 1980, from North America to Europe and Australia. The authentic tales that Marta weaves bring you into her life so artfully that you will feel like you were there beside her. It will be an intimate weekend of telling and sharing stories, and of course we share Reiki.
Marta:…... ‘Storytelling is an important part of the practice of students and masters. There are so many questions and so few answers at times. In this weekend I will listen also to your Reiki story and share about the value of your Reiki story, for yourself and the world around us’.

Times: 10am till around 18pm
Costs: 250 euro, bring your own lunch, we take care for coffee, tea and soup
Organizer: Rebecca Bredenhof, +31 7 3677 964 /+31 6 12181950

Registration: send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and pay the amount to:
NL 71 INGB 0004 2610 19 att. Reikicentrum ZIJN, The Hague. Subject ‘Marta-Nov2017’. Add your name when the name of the bank account is not your own.

Flag - NL - 50-32

Een weekend Reiki verhalen

uit Marta Getty’s Levens bibliotheek

story-telling

Zaterdag 18 t/m Zondag 19 november 2017

Een weekend waarin Reikimaster en verhalenverteller Marta Getty
een ‘storytelling circle’ creëert waarin we niet alleen kunnen luisteren naar de
verhalen die uit haar opmerkelijke geheugen stromen en Reiki gaan delen,
maar waar ook ruimte zal zijn voor jouw Reikiverhaal.

Marta leeft Reiki sinds 1980, en heeft de beoefening gebracht naar Noord-Amerika, Europa en Australië. De authenticiteit van de verhalen die Marta als het ware ‘weeft’, geven je het gevoel dat je naast haar stond, er bij was. Het zal een intiem weekend zijn van verhalen vertellen en verhalen delen.

Marta: …... ‘naast het vertellen van mijn verhalen, wil ik dit weekend ook mijn ervaring delen over de waarde van het verhalen vertellen. Dit is zeker van belang voor Reikistudenten en Reikimasters. Er komen zoveel vragen tot ons, en soms hebben we zo weinig antwoorden. Ik deel graag met je wat het vertellen van jouw Reiki verhaal kan toevoegen aan jezelf en de wereld om je heen’.

Tijden: 10.00 - ± 18.00 uur
Investering: € 250,--, breng je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de soep.
Organisator: Rebecca Bredenhof , +31 (0)70 3677964 of +31 (0)6 1218 1950

Aanmelden: per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en door het bedrag over te maken naar
NL71 INGB 0004 2610 19, ten name van Reikicentrum Zijn, onder vermelding van Marta-nov2017

Flag - EN - 50-32

Lezing: leven zonder afval

Lezing: leven zonder afval
Emily-Jane Lowe leeft met haar gezin zonder afval (en vertelt ons daar alles over)
Donderdagavond 13 oktober, 20.00 - 21.30 uur, Reikicentrum Zijn

Baal jij ook van de grote hoeveelheid plastic verpakkingen die in ons huidige leven ‘normaal’ zijn geworden? Wil je graag minder afval produceren en jouw bijdrage leveren aan minder plastic soup? Of droom je wellicht zelfs van een leven zónder afval? Dan hebben we goed nieuws: Emily-Jane Lowe, bekend van haar leven zonder afval, komt op donderdagavond 13 oktober 2016 naar Reikicentrum Zijn in Den Haag.

leven zonder afvalEmily-Jane vertelt tijdens haar interactieve lezing hoe zij – als moeder van een gezin met drie jonge kinderen – leeft zonder afval. Wat je kunt verwachten: Emily-Jane’s persoonlijke en motiverende verhaal, tips en trucs om je afvalberg kleiner te maken en daarmee een beter gevoel te krijgen over je leven, en de mogelijkheid om vragen te stellen en met alle aanwezigen te sparren. Kortom: voor Reikibeoefenaars een inspirerende avond met volop handvatten kan geven om het Reikiprincipe Show gratitude to every living thing een concrete, nieuwe dimensie te geven J. Maar uiteraard zijn ook niet-Reikibeoefenaars op deze avond meer dan welkom!

Over Emily-Jane Lowe Emily-Jane Lowe

Emily-Jane Lowe woont met haar echtgenoot en drie kinderen van 8, 6 en 3 jaar in Baarn. Sinds de zomer van 2013 zijn zij overgestapt op een andere levensstijl: leven zonder afval. Emily-Jane: ‘In het begin was het best een uitdaging om als gezin geen afval te produceren, omdat tegenwoordig bijna alles verpakt zit in plastic, maar na een paar weken lukte het verbazingwekkend makkelijk om bijna geen afval te maken. Helaas is niet alles verkrijgbaar zonder verpakking maar ik doe mijn best om altijd alternatieven te zoeken.
Het geeft een enorm voldaan gevoel wanneer ik plastic-vrij boodschappen doe en de vuilnisbak maar niet vol komt. We kopen alleen maar pure producten en maken veel dingen zelf. Het is een fijne manier van leven en ik raad het iedereen aan om het zelf ook te proberen!’ Inmiddels geeft Emily-Jane lezingen, heeft ze een boek geschreven over leven zonder afval en vertelt ze haar verhaal in de media om zo veel mogelijk mensen te inspireren tot een bewuster omgaan met afval. Wil je alvast meer weten over Emily-Jane en haar leven zonder afval, kijk dan eens op haar blog.

Over de lezing

Wanneer | Donderdag 13 oktober 2016
Waar | Reikicentrum Zijn, Johannes Camphuysstraat 150-152, Den Haag
Hoe laat | 20.00 - 21.30 uur (deur open vanaf 19.30 uur)
Wat kost het | € 15,-

Informatie & aanmelden | Bij Anne Boerrigter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 249 02 023

Deze poster mag geprint en opgehangen worden bij jou thuis, in een buurtsuper, natuurwinkel of een andere plek waar veel mensen komen en jij iets op mag hangen

Filmmiddag of - avond

In Utero – where it all begins 

 

Documentaire over waar wij allemaal beginnen, in de baarmoeder! 

in de baarmoeder

Inhoud film:
De ontwikkeling van het vermogen om lief te hebben begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving. In de baarmoeder beleeft de foetus dezelfde emoties als de moeder, het beleeft het geluk en de problemen van de ouders mee.


Welk effect hebben deze ervaringen op je latere leven? Hoe beïnvloedt ons verleden onze toekomst?
‘In Utero’ toont aan de hand van interviews, culturele mythes, populaire films en technologische trends aan, hoe belangrijk de periode in de baarmoeder is voor het verdere leven. Het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin hun moeders en vaders leven, wordt in deze film treffend weergegeven.
Wij nodigen je uit om met ons naar deze documentaire te kijken. Het is ook een uitnodiging om bewustwording te creëren over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van de mens en de maatschappij.


Na de film is er ruimte om samen onze indrukken van de film te delen.

Locatie Reikicentrum Zijn
Datum: 23 februari 2020
Tijd 14.00 - ± 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Toegangsprijs € 15,00 (incl. inleiding, nabespreking en koffie/thee)
Aanmelden Alexandra de Savornin Lohman, 06 - 3846 1549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspirerende gesprekken

Introductie webinar met als thema 'Wat is heling?'

 

Deze online bijeenkomst is een introductie op een serie Inspirerende gesprekken die Anne Boerrigter en ik gaan geven voor Reiki Home en waar we in oktober mee starten. Als Reikibeoefenaars gebruiken we regelmatig het woord heling, maar wat is dat eigenlijk? Tijdens de Insipirerende gesprekken gaan we deze vraag in een verdiepend samenzijn onderzoeken.

Wil je meer weten en de uitnodiging ontvangen, dan kun je je hier alvast aanmelden voor de nieuwsbrief van Reiki Home. Houd er rekening mee dat je jezelf alleen via de nieuwsbrief van Reiki Home kunt aanmelden.

 

Nieuwe data volgen

Ons potentieel en ons lichaam

online workshop met Laurence Fontaine Flag - EN - 50-32

 

Omdat Laurence Fontaine in maart van dit jaar niet naar ons land kon komen voor de workshop Our Potential & our body, hebben we besloten om een online workshop van twee uur te organiseren. Het was inspirerend, vol belangrijke en interessante informatie en de oefeningen waren diepgaand en ontspannend. We ervaren Laurence echt als een professional in kennis van het lichaam, de ademhaling en ons immuunsysteem. Na deze succesvolle eerste ervaring besloten we een vervolg aan te bieden, omdat ons lichaam veel werk te doen heeft met Covid-19. Meer kennis over ons potentieel voor zelfherstellend vermogen en hoe we dit kunnen stimuleren, is meer dan eens belangrijk. De follow-up Ons potentieel en ons lichaam afgelopen mei hadden als thema geest, adem en hart. Een verdieping in het omgaan met trauma's en hoe we het potentieel van ons lichaam kunnen benutten.

 

Thema van deze derde workshop is: Het onderbuikgevoel en ons tweede brein

Velen van ons hebben uitdrukkingen gehoord als 'onderbuikgevoel' of 'Ik voel het in mijn onderbuik' als we verwijzen naar ons aangeboren gevoel van wat goed of niet goed is voor ons. Het is een manier om over onze intuïtie te spreken. De darm is de thuisbasis van ons tweede brein. Wanneer de kern van onze buik integriteit heeft, ondersteunt deze onze rug (ruggengraat) en structuur, mentaal en fysiek. Wanneer we ons hogere denken benaderen en integreren met ons instinctieve karakter, kunnen we een manier ontwikkelen om ons leven te leiden met meer reflectie en gemak.

In deze tijden van onzekerheid worden we geroepen om meer vaardigheden van zelfredzaamheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen, om de keuzes te maken die het leven ondersteunen in zijn vele uitdrukkingen. Laten we samen de relatie die we met onze buik hebben onderzoeken en manieren leren om toegang te krijgen tot de buitengewone gevoelige en metabolische aard ervan.

 

Voor wie? voor iedere geïnteresseerde (met of zonder Reiki), en verdiep je als je deel ehbt genomen aan de online workshop in maart.

 

foto Laurence 2

Laurence Fontaine (Mexico) is psychotherapeut, somatisch(lichaamswerk) en systemisch therapeut, en 20 jaar Reikimaster. 

 

Datum: 11 juli 2020
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Investering: € 35,-
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bedrag overmaken naar NL71 INGB 0004 2610 19, t.n.v. Reikicentrum Zijn, o.v.v. ''Ons potentieel – online 10juli2020''

Wij geven de voorkeur aan betalingen via een IBAN-account, maar als je van buiten Europa komt en je hebt geen IBAN-account, dan kun je betalen via Paypal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voertaal: Engels

Zodra jouw aanmelding en betaling is ontvangen, e-mail ik jou een zoomlink voor vrijdag 10 juli.

Vragen? bel of mail Rebecca, 06 1218 1950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

In the present moment (Eng)

Workshop with Mel Hoffstead Flag_-_NL_-_50-32.png

 

In Reiki you are given many gifts and one of them is being in the present. You will find that the present is literatlly a wonderful present. It is a miraculous gift of peace, contentment, energy, excitement and much more.

During this workshop, through Reiki, dance, storytelling and guided visualization we will experience being alive and appreciate the awareness of this moment. This wonderful, precious moment. The present moment is to be treasured because itis there where we experience our authentic selves. Accept it and enjoy it!

I look forward to being together in the magic of the present moment.

Mel

Mel Hoffstead, Reiki Master 

Location: Reikicentrum Zijn
Date: Sunday 9 October 2022
Tijd: 10am - 6.30pm (coffee/tea from 9.30am)
Investment: € 125,- 
Lunch: We'll arrange for soup, please bring something to share ?
Info & registration: organisor Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mel Hoffstead has been a Reiki Master for 32 years, with a background as a teacher, social worker and drama therapist. She runs workshops in the UK and internationally, combining Reiki and Creativity with a passion to help people open their creative treasure chest. 

In the present moment (Ned)

Workshop met Mel Hoffstead Flag_-_EN_-_50-32.jpg

 

Reiki brengt je vele geschenken en één daarvan is in het moment zijn. Je zult erachter komen dat het heden een wonderbaarlijk cadeau is. Het is een miraculeuze gift van vrede, tevredenheid, energie, opwinding en nog veel meer.

Tijdens deze workshop zullen we door middel van Reiki, dans, verhalen en begeleide visualisatie ervaren dat we leven en zullen we het gewaarzijn van dit moment waarderen. Dit prachtige, kostbare moment. Laten we het huidige moment koesteren, want dit is de plek waar we ons authentieke zelf kunnen ervaren. Accepteer het en geniet ervan!

Ik kijk ernaar uit om samen te zijn in de magie van het huidige moment.

 

Mel

Mel Hoffstead, Reikimaster 

Locatie: Reikicentrum Zijn
Datum: zondag 9 oktober 2022
Tijd: 10.00-17.30 uur (koffie/thee vanaf 9.30)
Investering: €125,- (ENG-NL vertaling beschikbaar)
Lunch: Wij zorgen voor soep, neem jij iets mee om te delen?
Info & aanmelden: organisator Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mel Hoffstead is 32 jaar Reikimaster, met een achtergrond als docent, maatschappelijk werker en dramatherapeut. Ze geeft workshops in de UK en internationaal, waar ze Reiki en Creativiteit combineert met een passie om mensen te helpen hun creatieve schatkist te openen. 

Our potential and our body

online workshop with Laurence Fontaine Flag - NL - 50-32

 

Because Laurence Fontaine was not able to come to our country in March this year for the workshop Our Potential & our body, we decided to organize an online workshop of two hours. It was inspiring, full of important and interesting information and the exercises where in-depth and relaxing. We experienced Laurence really as an professional in knowledge of the body, in breath and our immune system. After this successful first experience we decided to offer a follow-up, because our body has a lot of work to do with Covid-19. More knowledge about our potential for self-healing ability and how we can stimulate this, is more than once important. The Our Potential & our body follow-up last May had the theme mind, breath and heart. A deepening in how to deal with trauma's and how we can use the potential of our body.

Theme of this third workshop is: The gut feeling and our second brain
Many of us have heard expressions like 'gut feeling', or 'I feel it in my gut' when we refer to our innate sense of what is good or not good for us. It is a way to speak about our intuition. The gut is the home of our second brain. When the core of our belly has integrity it supports our back (spine) and structure, mentally and physically. When we access and integrate our higher thinking with our instinctive nature we can develop a way to lead our life with greater reflection and ease.

In these times of uncertainty we are called to develop greater skills of self reliance and self trust, to make the choices that support Life in its many expressions. Let´s explore together the relationship we have with our bellies and learn ways to access its extraordinary sensitive and metabolic nature.

For whom? for anyone interested (with or without Reiki), and in-depth if you have participated in the online workshop in March.

 

foto Laurence 2

Laurence Fontaine (Mexico) is a psychotherapist, somatic (body work) and systemic therapist, and 20 years of Reiki Master. 

 

Date: 10 July 2020
Time: 7.30 - 9.30 pm
Investment: € 35,-
Registration: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and transfer the amount to NL71 INGB 0004 2610 19, in the name of Reikicentrum Zijn, stating "Our potential - online 10july2020"

We prefer payments by IBAN account, but if you come from outside Europe and you have no IBAN account you can pay by Paypal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Language: English

As soon as your registration and payment is received, I will email you a Zoom link for Friday July 10th.

 

Questions? call or email Rebecca, 06 1218 1950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reiki, klank en beweging in het heiligdom van je eigen huis

 met Mel HoffsteadFlag - EN - 50-32

 

In deze onzekere tijd ontvang ik soms onverwachte cadeau's welke niet alleen m'n hart verwarmen, maar me ook laten zien hoeveel mensen Reikicentrum Zijn willen ondersteunen. Mijn Engelse zus, Reikimaster Mel Hoffstead doet dat op haar eigen bijzondere manier:) Ze stond direct klaar met een speciaal evenement als aanvulling op ons nieuwe online programma., waarvan ze de gehele opbrengst doneert aan Reikicentrum Zijn. Dank je wel, lieve zus!  

foto mel

 

Reikimaster Mel Hoffstead nodigt je uit om, comfortabel vanuit je eigen huis, mee te doen met een voedende bijeenkomst --- Reiki, klank, beweging en poëzie zullen het brein kalmeren en de geest voeden in deze ongekende tijden. Dit 'voedsel voor de ziel' helpt ons bij onze honger naar verbinding, betekenis, genezing; door samen te zijn terwijl we fysiek van elkaar gescheiden zijn.

Dit evenement zal plaatsvinden op 4 zondagavonden, gedurende anderhalf uur, vanaf 19 april. Zoek een plek in je huis waar je kunt bewegen en ook kunt liggen voor Reiki-zelfbehandeling.

Waar?
We gebruiken Zoom om ons te verbinden vanuit onze eigen huizen, over de wereld. Het zal dus een internationale groep worden. Na aanmelding & betaling ontvang je een Zoomlink via email.

Data & tijd
Zondagen 19 en 26 april, plus 10 en 17 mei 2020
20.00-21.30 uur (CEST: NL tijd)
Starttijd UK 7pm - Rusland 21.00 - Westkust USA 12am - Oostkust USA 2pm.

Info & aanmelden bij: Mirjam Top-Termaat, +31 6 8142 9578 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , organisator voor Reikicentrum Zijn

Investering p/p: € 28,- per sessie, € 100,- voor 4 sessies.
Je kunt het juiste bedrag overmaken naar IBAN nummer NL71 INGB 0004 2610 19 (BIC is INGBNL2A), ten name van Reikicentrum Zijn, onder vermelding van 'online Mel Hoffstead 19apr2020', en voor welke sessie of sessies. Neem contact op met de organisator als je meer informatie nodig hebt omdat je in het buitenland woont.

Taal: Engels, vertaling naar Nederlands is mogelijk. Geef dit vooraf aan bij de organisator.

 

 

DSCN2356.JPG