logo

Reiki behandelcyclus

Een bewezen TOPPER!

Sinds 2008 bestaat in Reikicentrum Zijn de mogelijkheid om wekelijks in groepsverband een totale Reikibehandeling te ontvangen EN te geven. Dat deze mogelijkheid in een behoefte voorziet is duidelijk door de enorme groei van het aantal deelnemers sinds de eerste groep van vijf studenten. 

Wat maakt dit zo bijzonder?

De eerste groep gaf al snel aan dat het ritme van de herhaling niet alleen hun verbinding met Reiki bekrachtigde, maar ook de verbinding met zichzelf. Dit kwam mede omdat de dagelijkse zelfbehandeling intenser werd ervaren. En na dertien weken, koos men opnieuw en bewust voor deelname aan 'De cyclus' en inspireerde men andere studenten om deze ervaring aan te gaan. Het delen van ervaringen en het effect van Reiki op ieders leven, zorgde voor verbinding en respect voor elkaar. Het 'gewoon' wekelijks Reiki uitwisselen blijkt dus te inspireren deel uit te maken van een groep die interesse in Reik heeft en waarin het individu centraal blijft staan. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

Hoe ziet een cyclusavond er uit?

We komen bij elkaar om elkaar een totale Reikibehandeling te geven. Daarnaast is er (naar behoefte) gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie. We ruimen gezamenlijk op, zodat alles weer klaar staat voor de volgende groep.

Voor wie ?

De Cyclus is open voor elke Reikistudent die wil ervaren wat het betekent om wekenlang in groepsverband fysiek Reikibehandelingen te geven en te ontvangen, of je nu kort of lang Reiki beoefent. De Reikistudenten die al een jarenlang commitment hebben met het uitwisselen van Reiki in groepen, hebben vaak ook bijgedragen aan het voedende, helende en verdiepende karakter van deze avonden. Het is steeds weer fantastisch om deelgenoot te zijn van ieders persoonlijke reis in deze weken. Alle verschillen mogen er zijn, terwijl ook de eenheid van mens-zijn en Reikistudent zijn wordt ervaren.

In principe wordt de woensdagavond groep begeleid door Rebecca Bredenhof, Reikimaster en eigenaar van Reikicentrum Zijn. Soms is ze echter op reis voor haar werk en wordt ze vervangen. 

Tijd: 19.15 - 22.15 uur
Data:
woensdag 10 april t/m 3 juli 2024 - Investering: € 170,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
woensdag 18 september t/m 11 december - Investering: € 180,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
 
Informatie Rebecca Bredenhof, whatsapp 06-12181950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

DSCN2307.JPG