logo

Reiki groeps-4-daagse

Reiki Groeps-4-dagen behandeling

Een krachtige Reiki-ervaring is het ontvangen van een 4-dagen behandeling; iets wat ik zelf regelmatig doe met collega’s en studenten. Vele Reikibeoefenaars kennen echter de kracht van een totale Reikibehandeling ontvangen van een ander niet; dus ook niet van een meerdaagse. En ik kan je vertellen dat dit een groot gemis is! Natuurlijk kun je hiervoor een afspraak maken in de Reiki praktijk of met een van je mede-studenten. Omdat het echter ook een hele ervaring om een 4-daagse te geven creëer ik een paar keer per jaar de mogelijkheid een 4-dagen behandeling in een groep uit te wisselen. Gewoon in vier dagdelen van (ruim) drie uur. Tijdens deze dagen geef en ontvang je een totale Reikibehandeling, in stilte. Omdat ik het geheel energetisch en praktisch begeleid behandel ik meestal zelf niet mee; dit is echter afhankelijk van de samenstelling van de groep. Zo nodig zal ik na afloop vragen beantwoorden.

Cadeautjes van groepssessies zijn:

* je hebt de mogelijkheid een volledige 4-dagen behandeling te ontvangen EN te geven.
* de energie wordt krachtiger ervaren in een groep.
* de energie wordt krachtiger ervaren als er synchroon behandeld wordt; gaan we doen!
* als er voldoende 2e graads deelnemers zijn ontvang je ook een mental healing.
* het wordt voor je georganiseerd en het kostenplaatje is aantrekkelijk.

Data en tijden:
Ook dit keer biedt ik weer de mogelijkheid om het jaar te beginnen met een krachtige Reiki-ervaring, de traditionele 4-dagen Reikibehandeling. Gewoon in vier dagdelen van (ruim) drie uur. Tijdens deze dagen geef en ontvang je een totale Reikibehandeling, in stilte. Maximaal 15 deelnemers.

Data: donderdag 3 t/m zondag 6 januari 2019
Tijden: donderdag en vrijdag van 19.30 – 22.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 - ±13.00 uur.

Investering voor 4 dagdelen: € 100,- (of € 75,- als je in 2018 aan de Reiki behandelcyclus hebt deelgenomen)
Aanmelden: maak het bedrag over naar NL62 ABNA 088 5332 121, t.n.v H.R. Bredenhof, ovv '4-dg/jan19'en je naam. Stuur me ook even een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) dat je mee komt doen.

berg kurama.JPG