logo

Reiki behandelcyclus

Een bewezen TOPPER!

Sinds 2008 bestaat in Reikicentrum Zijn de mogelijkheid om wekelijks in groepsverband een totale Reikibehandeling te ontvangen EN te geven. Dat deze mogelijkheid in een behoefte voorziet is duidelijk door de enorme groei van het aantal deelnemers sinds de eerste groep van vijf studenten. Dit maakte dat we sinds 2011 regelmatig twee cyclysgroepen per week hebben.

Wat maakt dit zo bijzonder?

De eerste groep gaf al snel aan dat dit ritme van de herhaling niet alleen hun verbinding met Reiki bekrachtigde, maar ook de verbinding met zichzelf. Dit kwam mede omdat de dagelijkse zelfbehandeling intenser werd ervaren. En na dertien weken, koos men opnieuw en bewust voor deelname aan ‘De cyclus’ en inspireerde men andere studenten om deze ervaring aan te gaan. Het delen van ervaringen en het effect van Reiki op ieders leven, zorgde voor verbinding en respect voor elkaar. Het ‘gewoon’ wekelijks Reiki uitwisselen blijkt dus te inspireren deel uit te maken van een groep gelijkgestemden, waarin het individu centraal blijft. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

Hoe ziet een cyclusavond er uit?

We komen bij elkaar om elkaar een totale Reikibehandeling te geven. Daarnaast is er (naar behoefte) gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie. We ruimen gezamenlijk op, zodat alles weer klaar staat voor de volgende groep.

In principe worden de groep(en) begeleid door Rebecca Bredenhof, Reikimaster en eigenaar van Reikicentrum Zijn. Soms is ze echter op reis voor haar werk en wordt ze vervangen. Nieuw is de cyclus op de maandag in 2019 en deze wordt begeleid door Netty Hakkaart.

Data maandag cyclus:
maandag 7 januari t/m 1 april 2019
Investering: € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
Informatie en aanmelden
Netty Hakkaart, 06-28437730 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Data woensdag cyclus:
woensdag 26 september t/m 19 december 2018 Investering € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
woensdag 9 januari t/m 3 april 2019 Investering € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier
woensdag 10 april t/m 3 juli 2019 Investering € 150,- (voor 13x, eventueel in 2 termijnen) inschrijfformulier

Informatie en aanmelden
Rebecca Bredenhof, 070-3677964 / 06-12181950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

DSCN2098.JPG