logo

Reikibehandelaars

Onderstaande Reikibehandelaars voeren hun eigen Reikipraktijk, zijn hiervoor getraind en hebben een samenwerkingsverband met Reikicentrum Zijn. Het zijn toegewijde Reikistudenten, wat tot uitdrukking komt in het dagelijks beoefenen van Reiki voor zichzelf en het regelmatig geven en ontvangen van een Reikibehandeling; individueel en in groepsverband.  

Boekelo

Mirjam Top-Termaat, 06 8142 9578 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikitwente.nl

Delft

Astrid Aarssen, 06 4483 6360 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Den Haag

Rebecca Bredenhof, 06 1218 1950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikicentrum-zijn.nl

's-Gravenzande

Christina Spies, 06 1881 2965 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.two-hands.nl

Pijnacker

Netty Hakkaart, 06 2843 7730 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.reikicentrumzazen.nl

Voorburg

Annemarie Karsten, 06 2044 8540 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.duinroosreiki.nl

Voorschoten

Alexandra de Savornin Lohman, 06 3846 1549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heliandra.nl

Zeist

Anne Boerrigter, 06 2490 2023 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zoveelzonlicht.nl

Coaching

Vanuit mijn ruime levenservaring begeleid ik sinds 1994 mensen bij hun persoonlijke groei- en helingsprocessen. Ik vind het heerlijk mensen in contact te brengen met hun kracht en bewust te maken van hun talenten. Regelmatig hoor ik dat het mijn kracht is ‘helder te zijn’ en ‘in de rups de vlinder te zien’.

Lees meer: Coaching

Individueel

Van woensdag t/m vrijdag heb ik ruimte voor individuele sessies in mijn praktijk, waar ik luister, Reiki geef, begeleid en ondersteun. In principe ben ik alleen voor meerdaagse Reiki-behandelingen op andere dagen beschikbaar.

Lees meer: Individueel

DSCN2098.JPG