logo

Inhoud workshop

Inhoud workshop

In deze workshop zal Ingrid Dykstra twee dagen lang systemisch gaan werken met kinderen, jongeren (van 0 tot 18 jaar) en met hele gezinnen. Deelnemers kunnen hun eigen kinderen of gezin laten opstellen; of hun eigen cliënten inbrengen, indien men als professional met deze doelgroep werkt. Ingrid gaat vervolgens met deze cliënten werken en opstellen en vertelt tussendoor veel over de processen die plaatsvinden zodat het voor iedereen een boeiende en leerzame ervaring zal zijn.

Aanmelden cliënten

In deze workshop is plaats voor 2 cliënten per dag, totaal dus 4 (gast)cliënten. Dit kunnen mensen zijn uit je eigen praktijk, of je eigen kind of gezin.
•    Een cliënt kan zijn: een kind dat meekomt met een ouder of een heel gezin (ouders met kinderen tot 18 jaar) •    Om een cliënt / casus te kunnen inbrengen, is het nodig dat er een duidelijk thema of probleem speelt.
•    Cliënten of eigen kinderen moeten vooraf door de deelnemer aangemeld worden.
•    Cliënten en eigen kinderen zijn alléén aanwezig tijdens hun eigen opstelling, niet gedurende de rest van de dag of  workshop.
•    De kosten voor een opstelling van cliënten of eigen kinderen bedragen € 30,--. Dit kan ook een heel gezin zijn. Voor een opstelling wordt 2 uur uitgetrokken.
Voor jonge kinderen is er een eigen plek waar ook speelgoed aanwezig is.

Innerlijk Kind opstellingen
Mocht er tijdens de dagen nog tijd en ruimte over zijn, dan gaat Ingrid Dykstra deze tijd benutten om te werken  met ‘innerlijk kind’ en ‘kindertrauma’ opstellingen. De deelnemers kunnen dan ter plekke hun eigen thema’s inbrengen.

DSCN2356.JPG