logo

Oefening, ervaring, verbinding

Oefenen, oefenen, oefenen....

Na het ontvangen van een graad in Reiki kan je door regelmatig te oefenen werkelijk verbinding en begrip krijgen van deze allesomvattende energie. Niet alleen door jezelf te behandelen, maar ook door Reiki uit te wisselen met andere Reikistudenten. Hierdoor oefen je in het geven EN ontvangen van een Reikibehandeling en leer je van elkaars ervaringen. Als je na je inwijding in de 1e Reikigraad wil gaan ontdekken of toewijding tot deze Reiki traditie op je pad ligt, ben je welkom bij een van de vele oefenmogelijkheden die ik begeleid en organiseer. Ook als je al langer Reiki beoefend of ingewijd bent in de tweede Reikigraad is samen uitwisselen een heerlijke ervaring.

Reiki Be-Oefenavond

Deze ont-moetingen van ongeveer drie uur zijn open voor iedereen met een Reikigraad en bedoeld om regelmatig Reikibehandelingen en ervaringen te kunnen uitwisselen. Heel anders dan alleen jezelf Reiki geven! De eerste twee uur gaan we behandelen en na een korte pauze is er ruimte voor delen, vraag en antwoord, en wat de energie ons brengt. De bijeenkomsten worden meestal begeleid door Rebecca Bredenhof.

Data woensdagavond : 
woensdag 27 december Reiki behandelavond voor 2e en mastergraad
Tijden: 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: € 12,-

Data vrijdagavond: 
15 december
Tijden: 19.30 - 22.30 uur

Welkom vanaf een half uur voor aanvang. Graag vooraf aanmelden.

Informatie en aanmelden:

Rebecca Bredenhof, 070-3677964 / 06-12181950, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSCN2288.JPG
Als de ingewijde
een toegewijde wordt,
is Reiki werkelijk
‘een cadeau voor jezelf’!
Rebecca Bredenhof